Заповядайте на концерта „УСТРЕМЕНИ“ на абитуриентите на Студио „Сарандев“

Очаквайте концерта „УСТРЕМЕНИ“ на абитуриентите на Студио за поп-рок певци „Сарандев“ – Неда Александрова, Лидия Лазарова и Мартина Пейчева – абитуриентите Випуск 2022-ра на Студио „Сарандев“ при Младежки център – Добрич ви канят на своя самостоятелен концерт. Той ще се състои точно след една седмица – на 14 април (четвъртък) от 18:30 ч. в залата на Младежки център.

Трите пораснали момичета ще представят пред публиката любими свои песни – както солови, така и ансамблови. Те ще изпълнят за пръв път на сцена и една нова песен, написана специално за събитието. Песента се казва „Устремени“. Текстът е на техния вокален педагог Елена Карабельова, а мелодията е съчинена от самите тях. Името на песента ще бъде и мото на предстоящия концерт.

За да бъде още по-интересна и разнообразна програмата, Неда, Лидия и Мартина са поканили и гости – своите приятели от Студио „Сарандев“ Росен Петров и Максим Панайотов, както и талантливите танцьори от Театър „Дея“ с ръководител Лана Анцаридзе. Музика, младост, талант и красота, съчетани с добър звук и сценично осветление – на всичко това можете да се насладите на 14 април!